Jag heter Jonas Gustafsson och är utbildad målarmästare genom Sveriges Hantverksråd. Med lång erfarenhet inom yrkesmåleriet har jag vana och kunskap om alla tänkbara måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Jag gör även mer krävande tapetseringar.

Genom åren har jag haft många uppdrag från museer och kyrkor – arbeten som ställer stora krav på både noggrannhet och materialkännedom för att slutresultatet ska bli bra. De erfarenheterna har jag nytta av även i mer vardagliga uppdrag och jag trivs med att sträva efter precision i alla jobb.

Jag är specialiserad på historiska färger som linoljefärg, äggtempera, limfärg och kalk, men arbetar självklart med de flesta färgtyper och material – även moderna – när det efterfrågas av mina kunder. Jag erbjuder även dekorationsmåleri i form av marmoreringar, ådring och förgyllning samt möbelmålning och färgsättning.

Med Karlshamn som utgångspunkt arbetar jag över hela Blekinge och nordöstra Skåne. Söker du en helhetslösning för ditt hus har jag samarbete med ett flertal duktiga hantverkare inom olika branscher.

Mitt företag – Målarmästare Jonas Gustafsson – är medlem i organisationer som Byggnadsvårdsföretagen, Företagarna och Måleriföretagen i Sverige. En extra trygghet för dig som beställare.

Hör gärna av dig, så ska jag berätta mer om vad jag kan hjälpa dig med!

Jonas Gustafsson